Triangle 2 Created with Sketch.

Kläder och utrustning för korplag

Tifosi.se är en digital one stop shop vilket på riktigt svenska innebär att du på ett och samma ställe kan klicka dig igenom en beställning av träning- och matchkläder och sen bara luta dig tillbaka och vänta på att de kommer till dig tryckta och klara.

Så här enkelt är Tifosi att använda

service icon image for product catalogue

1. Bläddra igenom produktkatalogen

Här kan du bl.a. filtrera på sport, märken och de färger som ditt lag använder.

service icon image for make your own product

2. Anpassa produkten

Här kan du anpassa produkten genom att lägga till ditt lags eller sponsorers loggor, text och annat kul. Kort sagt göra produkten till er egen.

service icon image for who pays what

3. Vem betalar vad?

På ett enkelt sätt kan du bestämma hur produkter ska betalas. Av laget eller av spelarna - eller uppdelat hur ni vill. Du slipper krångla med att samla in pengar. Alla betalar sin del själva.

service icon image for shipping

4. Levererat och klart

Vi skickar de färdiga produkterna till dig från vårt tryckeri utanför Alingsås.

Ekonomiskt Det ekonomiska

Våra priser är framtagna för att ett helt lag köper ett matchsställ. Om ni vill ha fler saker såsom träningskläder eller merch till ert korplag så kan vi ta fram ett rabatterat förslag. Hör gärna av er till [email protected]

Vad sägs om Tifosi

logo of Stora Mellby SK

Andreas Mökander

Inköpsansvarig Stora Mellby SK

För oss har det här förändrat mycket, vi kan ägna mindre tid åt allt roddande kring kläder och utrustning, och ägna mer tid åt fotbollen.

logo of Kontra STHLM

David "Göbb" Wallin

Merchansvarig Kontra STHLM

Vi spelar i Korpen och för oss har det alltid varit extremt viktigt att ha snyggare matchkläder än seriekonkurrenterna. Nu har vi det. Nu ska vi bara bli bättre på spelet också...