Tifosi [tiˈfoːzi]

är ett italienskt ord för att beskriva en grupp supporters eller fans, vanligtvis relaterat till sport. Till svenska översätts tifosi ungefär till sportfånar.

Tifosi grundades 2014 med målet att hjälpa svenskt föreningsliv in i samtiden. Vi gör det med stort hjärta och med en passion för den gemenskap och glädje som föreningslivet för med sig.

För vi vet att svenskt föreningsliv förändras. Allt färre personer har tid och energi att lägga in i föreningen, men behovet av ideella insatser är idag minst lika stort som det alltid har varit, om inte större. De som har drivet vill naturligtvis lägga den största delen av sin tid på föreningens kärnverksamhet: sporten och ungdomsverksamheten. Allt fler känner dock att de administrativa uppgifterna blir ett tungt ok att bära. Här vill vi hjälpa till.

Tifosis grundidé är enkel. Vi bygger tekniska lösningar som är enkla att använda och som sparar tid och pengar för föreningen. Vår inköpstjänst Tifosi är ett nytt sätt att administrera föreningens inköp av kläder och utrustning. Här slipper du de vanliga felkällor som pappersarbete, hemmasnickrade excelark och kontanthantering leder till.

Vår supportershoplösning Tifosi Supporter är en strömlinjeformad webbshoplösning för alla era supporterprodukter. Tifosi står för lagret för ett grundsortiment av 20-30 artiklar och när medlemmarna köper produkterna, så går en betydande del direkt till klubben.

På den senaste webbtekniken har vi byggt vår digitala tjänst med utgångspunkt i hur svenska idrottsföreningar fungerar. Vi vet hur, eftersom vi som står bakom Tifosi jobbat med svenska föreningar sedan 1947. Vi har det i blodet. Vi är själva fans, vi är själva föreningsmänniskor. Vi har byggt Tifosi för att vi själva ville att någonting sådant här borde finnas. Och nu finns det. Låt oss bygga ett hållbart föreningsliv tillsammans!

Vad sägs om Tifosi

logo of Stora Mellby SK

Andreas Mökander

Inköpsansvarig Stora Mellby SK

För oss har det här förändrat mycket, vi kan ägna mindre tid åt allt roddande kring kläder och utrustning, och ägna mer tid åt fotbollen.

logo of Kontra STHLM

David "Göbb" Wallin

Merchansvarig Kontra STHLM

Vi spelar i Korpen och för oss har det alltid varit extremt viktigt att ha snyggare matchkläder än seriekonkurrenterna. Nu har vi det. Nu ska vi bara bli bättre på spelet också...

Våra kontor

Gräfsnäs, Alingsås

Sporteriet Sverige AB
Bjärkevägen 16
441 72 Sollebrunn
0322-45200
[email protected]

Stockholm

Kungsgatan 66
111 22 Stockholm
[email protected]

Kontakta oss

Kundtjänst

0322-45200

image of Fredrik
Partneransvarig

Fredrik Olsson

[email protected]
070 743 30 63

image of Joel
Marknadsföringsansvarig

Joel Bergqvist