För föreningar

Tifosi.se är framtagen för det svenska föreningslivet och vi har byggt en tjänst för att din förening ska få det så enkelt som möjligt att sköta sina inköp av tränings-, match- och representationskläder.

Föreningar: Så funkar det

Tifosi.se är framtagen för det svenska föreningslivet och vi har byggt en tjänst för att din förening skall få det så enkelt som möjligt för föreningar att sköta sina inköp av träning-, match- och representationskläder. Enkelt i vår värld bygger på att använda sig av teknik på ett bra sätt så att du som förening slipper att vara onödig mellanhand. Hur gör vi det då?

image for how to make your own product

På tifosi.se kan du enkelt designa upp er kollektion med klubblogga, sponsorer och annat tryck.

Skall ni beställa till klubben så lägger du enkelt ordern där och ni kan lägga upp er lagstruktur med spelare och ledare för enkla beställningar i framtiden.

image for payment division

Om medlemmarna skall betala sina egna kläder så sätter vi upp en klubbshop där medlemmarna kan handla. Vi trycker och levererar sedan varorna direkt till medlemmen. Enkelt och bra. Som inte det vore nog så får ni också provision på all försäljning i webshoppen.

Våra varumärken

Tifosi erbjuder produkter från en mängd olika varumärken för många olika idrotter. Ni kan välja mellan:

Ni vet säkert bäst vilka produkter och varumärken som passar just er (annars hjälper vi gärna till med förslag). Bland Tifosis kunder finns föreningar och klubbar bland annat inom följande idrotter:

  • Fotboll
  • Handboll
  • Innebandy
  • Basket
  • Simning
  • Golf
  • Friidrott
  • Löpning
  • Cykel
  • Skidor
Våra produkter och varumärken stre-right

Det juridiska

service icon

Eftersom vi gör ett stort arbete med att ta fram kollektion, tryck och digital klubbshop så vill vi att vi bestämmer tillsammans att vi arbetar ihop i några år. Det vill ofta även märkena som ofta sponsrar med frivaror. Därför skriver vi ett trepartsavtal mellan er, märket och oss så kan vi alla känna oss trygga över att vi skall arbetat tillsammans de kommande åren.

Det ekonomiska

service icon

Det här en bransch där det ibland kan vara svårt att räkna på vad det faktiska priset kostar då det är frivaror, kick-backs, rabatter och klubbpriser. Vi gör yttersta för att du skall förstå sista raden och därför arbetar vi med olika modeller som styrs av dina önskemål.

Vårt grundupplägg följer dock branschen där varumärket står för ett fast belopp i form av frivaror och där vi står för en kick back på alla er inköp samt er försäljning i er klubbshop. Då alla föreningar är olika så kan vi inte säga mer än att du får mer tillbaka desto mer du köper. Hör gärna av er nedan så tar vi fram ett förslag till din förening.

Referenser

Åsaka SK, Craft

“ Att byta till tifosi.se har varit ett lyft för hela föreningen. Det är idag en fröjd att gå på Åsevi och se alla lag i blåa Craft-kläder. Föräldrarna har verkligen anammat den digitala klubbshoppen och för mig har det blivit mycket enklare att beställa till klubben via tifosi.se.”

Peter Ahlqvist, Inköpsansvarig Åsaka SK

Östadkulle SK, Craft

“Vi var ute efter den personliga servicen och den har vi fått. Tifosi.se har ett tydligt fotbollsintresse och kan sporten vilket gör att vi alltid kan bolla frågor och få förslag på lösningar. Att den digitala plattformen är bättre än den vi hade tidigare är ytterligare ett plus.”

Martin Broberg, Fotbollsansvarig Östadkulle SK

Stora Mellby SK, Givova

“Vi har fått väldigt mycket kläder för pengarna. Vi är väldigt nöjda med den servicen vi har fått och att våra medlemmar har tillgång till en klubbshop med ett brett sortiment.”

Börja Andersson, Inköpsansvarig

Sugna? Skaffa ett konto och välj produkter.